Skip to main content

Over ons

waar teelt voldoet aan verwachting

Kneppers Rozen is rozenkweker én handelshuis met een doel: de schoonheid van kwaliteitsrozen wereldwijd toegankelijk maken. Dit doen we door het bieden van constante kwaliteit en dagelijkse beschikbaarheid voor een passende prijs. Altijd met aandacht en respect voor product, mens en planeet.

het beste van
twee werelden

We zijn een familiebedrijf dat al sinds 1930 actief is. Inmiddels staat de derde generatie aan het roer. Gestart in Nederland hebben we in 2003 de teelt van rozen verhuisd naar Naivasha (Kenia). Hier, in onze Maridadi Flowers kwekerij, telen we nu op 46 hectare jaarrond 14 soorten rozen. Deze verhandelen we in onze vestiging in Rijnsburg (Nederland). Zo combineren we onze Nederlandse kennis, techniek en handelsgeest met het optimale teeltklimaat van Kenia.


Wij volgen onze
eigen weg

We zijn een tikje eigenzinnig. We volgen onze eigen weg, anders dan de massa. Anticyclisch en vooruitstrevend. Zo zijn we altijd persoonlijk aanwezig bij de teelt, spelen we direct in op wisselende situaties en kunnen we leveren wanneer anderen dit niet kunnen. Alleen zo blijven we voldoen aan de verwachtingen van jou als afnemer. We gaan voor langdurige relaties, want jouw succes is ons succes.

Mensen maken
kwaliteit mogelijk

Onze ruim 700 mensen zorgen jaarrond voor de constante beschikbaarheid en kwaliteit van Kneppers Rozen. De zorgvuldige behandeling van de rozen en de kwaliteitscontroles die zij verzorgen maken onze mensen onmisbaar in de keten. Omdat onze rozen veelal verwerkt worden in boeketten, zorgen onze mensen ook dat ze optimaal werkbaar zijn voor elke afnemer.


Korte keten
volledig in
eigen beheer

Wij hebben de volledige keten van stek tot distributie in eigen beheer. Dankzij deze korte keten zijn er minder schakels die het product aanraken, houden wij de regie over de kwaliteitscontroles en heb je als klant altijd beschikking over verse rozen uit Kenia. Dit ijzersterke proces maakt dat we jaarrond stabiele kwaliteit kunnen leveren.

Transparante
en menselijke
teelt

Onze rozen worden geteeld door twee verschillende culturen. Altijd met respect voor elkaar. We zijn lokaal aanwezig, zorgen voor scholing en gezondheidszorg voor ons personeel en ondersteunen de economische levensvatbaarheid van lokale gemeenschappen. Wij gaan voor persoonlijke relaties en een toegankelijke, veilige en plezierige werkomgeving.

Betrouwbaar
in kwaliteit
en levering

Alleen door onze klanten jaarrond zekerheid te bieden blijven we op lange termijn succesvol. Daarom bieden we jaarrond 14 soorten rozen in verschillende kleuren en lengtes van ongekend stabiele kwaliteit. Onze kwaliteitsrozen zijn dagelijks beschikbaar en direct werkbaar voor elke afnemer. Zo kom je als inkoper niet voor verrassingen te staan.

Dutch
quality
roses from
kenya.

VERHANDELING NEDERLAND
Laan van Verhof 50
2231 BZ Rijnsburg, Nederland

+31 (0)71 408 79 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek Floriday

KWEKERIJ KENIA
P.O. Box 1800
Naivasha, Kenia

+254 50 50430 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2024 Kneppers Rozen | Disclaimer | Privacy policy | Vandeez