Skip to main content

Kneppers Rozen

Disclaimer

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van Kneppers Rozen. Het is niet toegestaan om de site of gedeelten daarvan openbaar te maken, te kopiƫren of op te slaan zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Kneppers Rozen. Deze toestemming is niet benodigd voor persoonlijk, niet commercieel gebruik.

De op deze website getoonde informatie wordt door Kneppers Rozen met constante zorg en aandacht samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat informatie die op de site wordt gepubliceerd onvolledig en/of onjuist is.

De informatie op de site wordt geregeld aangevuld en/of aangepast. Kneppers Rozen behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Alle informatie, producten en diensten worden aangeboden in de staat waarin zij zich feitelijk bevinden en zonder enige (impliciete) garantie of waarborg ten aanzien van hun verkrijgbaarheid, deugdelijkheid, geschiktheid voor een bepaald doel of anderszins.

Hoewel Kneppers Rozen alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is Kneppers Rozen niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Kneppers Rozen, welke geen eigendom zijn van Kneppers Rozen, maar zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Indien deze links geactiveerd worden, verlaat men de website van Kneppers Rozen. Hoewel Kneppers Rozen uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid voor de inhoud van websites die niet door Kneppers Rozen worden onderhouden wordt afgewezen.

Meer informatie

Kom in contact

Heb je vragen over onze producten of de verkrijgbaarheid? Neem gerust contact met ons op. We horen graag van je!

Dutch
quality
roses from
kenya.

VERHANDELING NEDERLAND
Laan van Verhof 50
2231 BZ Rijnsburg, Nederland

+31 (0)71 408 79 71
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bezoek Floriday

KWEKERIJ KENIA
P.O. Box 1800
Naivasha, Kenia

+254 50 50430 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2024 Kneppers Rozen | Disclaimer | Privacy policy | Vandeez